Heltäckningsmattor

Heltäckande mattor samt inläggningsservice

Vi har lång erfarenhet av att jobba med heltäckningsmattor. I vårt sortiment hittar du olika modeller och färger och vi har även möjlighet att specialbeställa efter dina önskemål. Vi arbetar med några av de största varumärkena i Europa och ser till att alla mattor som lämnar oss håller en jämn och hög kvalitet. Hör av dig till oss med önskemål om modell, färg samt total yta så återkommer vi med en offert så snabbt vi kan. Var även tydlig om du vill ha hjälp med inläggning av heltäckningsmattan eller inte.

Om du kommer in på vår butik kan du själv gå genom över 200 rullar som vi har på lager samt drygt 1500 varuprover. Det finns självklart möjlighet att få med sig varuprover hem för att prova mattorna på plats innan du gör ditt val.

Vi hjälper dig att lägga in din heltäckningsmatta

Utöver att sälja själva mattan kan vi även erbjuda hjälp med inläggning på fria ytor samt i trappor. Många tycker att det verkar krångligt att lägga in en heltäckningsmatta på egen hand. Därför har vi tagit fram en tjänst där vi lägger in  mattan åt dig. Tjänsten är giltig för ROT-avdrag vilket gör att du får göra avdrag på upp till 30 procent av den totala arbetskostnaden. Hör av dig via kontaktformuläret med dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

Ett urval av våra heltäckningsmattor

För ytterligare information om våra mattor och övriga sortiment besök oss här.

Ullmattor

Akka

Akka

Vävd matta med ett klassiskt och stilrent intryck. Tålig, slitstark och lätt att sköta. Garnet i serien Akka är 100% ull. Ett naturligt material och med mycket goda värmande egenskaper. Grov vävning som ger en robust känsla. Rekommenderas i hemmiljö och offentlig miljö.

Hampton

Hampton

Tät öglad ullmatta med ett klassiskt och stilrent utseende. Garnet är av 100% naturlig ull vilket gör mattan mjuk och behaglig att gå på. Mycket goda värmande egenskaper. Öglade mattor är täta och tåliga vilket gör att smutsen lägger sig ovanpå. Därför är de lätta att sköta.

auckland

Auckland

Denna matta används ofta som heltäckande matta i hall, vardagsrum eller som måttanpassad matta under matgruppen. Garnet i 100% ull. En klassiker som aldrig går ur tiden då färg och material är helt naturliga. Optimal i rum med kalla och dragiga golv, då den värmer skönt under fötterna, lika fin heltäckande som måttanpassad.

Highland

Highland

I serien Highland är garnet i 100% ull. Färg och material är helt naturliga. Vävningen med en finvävd rand ger ett elegant och något striktare intryck. Rekommenderas i hemmiljö och offentlig miljö.

Soula

Soul

I serien Soul är garnet i 40% ull/ 60% sisal. Det är en kombination med ullprickar på sisalbotten. Ull är helt naturligt material med mycket goda värmande egenskaper. Vävningen är grov och mattan ger robust men elegant intryck. Rekommenderas i offentlig miljö och hemmiljö.

Klippan

Klippan

Klippan är en vävd matta som ger ett klassiskt och stilrent intryck. Mycket enkel att dammsuga och hålla i ordning. Vävningen med en finvävd ögla ger ett elegant och stramt intryck. Rekommenderas i hemmiljö

Sisal

Sisal City

Sisal City

I serien Sisal City är garnet av 100% sisal. Sisalmattor är tillverkade av sisalplanta som som växer i Sydamerika och i Afrika. Vävningen är i robust och ger en naturnära atmosfär med attityd. Tillverkad i Belgien som även spinner sitt eget garn. Rekommenderas i hemmiljö.

Sisal Rio

Sisal Rio

Sisal Rio är en vävd matta av 100% sisal som ger ett klassiskt och stilrent intryck. Tillverkad av sisalplanta som växer i Sydamerika och i Afrika. Robust och med naturnära atmosfär. Tillverkad i Belgien av eget spunnet garn. Passar fint i hemmiljö.

Sisal Vista

Sisal Vista

100% sisalgarn. Tillverkade av sisalplantan som som växer Afrika och Sydamerika. Vävningen är i klassiskt fiskbensmönster i modern tappning. Försedd med en behandling för att stå emot fläckar bättre. Fläcken lägger sig ovanpå mattan så det blir lätt att suga upp fläcken med hushållspapper. Rekommenderas i hemmiljö och offentlig miljö.

Velour

Cleo

Cleo

I serien Cleo är garnet kraftigt med fin lyster. När man går på den upplever man skiftningar i mattan och den får ett livfullt intryck. Passar som heltäckande matta i sovrum, walk in closet, vardagsrum eller som måttanpassad matta under soffan.

Sanford

Sanford

I serien Sanford är garnet halvmatt. Luggen är hög, tät och silkeslen. Rekommenderas i hemmiljö och offentlig miljö. Ett modernt textilgolv med hög kvalitet.

Bellora

Bellora

En velourmatta som ger komfort och en lyxig känsla. Lätt att matcha med inredningen tack vare Belloras naturnära toner.

Shade

Shade

En velourmatta med 13 säkra färger och med slitstark kvalité. En favorit för en lugn och dämpad ton i rummet. Passar både som heltäckande och måttanpassad med en snygg langettkant.

Lea

Lea

En mjuk velourmatta med högsta komfortklass. Omtyckt i både vardagsrum och sovrum. Färgerna lyfter rummet och ger varma kontraster. Fungerar både som heltäckande och måttanpassad matta. 

Nellie

Nellie

Ett modernt textilgolv. Perfekt för dig som önskar ett mjukt golv som är lätt att sköta. I serien Nellie är garnet halvmatt, luggen är låg och lite tunnare med en mjuk känsla. Rekommenderas i hemmiljö.

Camelot

Camelot

Charmen med velourmattan Camelot är att när man går på den upplever man stora skiftningar i mattan och får ett livfullt intryck. Garnet är halvmatt men med lyster. Luggen är mycket tät och silkeslen. Rekommenderas i hemmiljö och offentlig miljö.

Ateljé

Ateljé

Perfekt för dig som önskar ett lyxigt, mjukt golv som är lätt att sköta. Används ofta som heltäckande matta i sovrum, walk in closet, vardagsrum eller som måttanpassad matta under soffan.

Grace

Grace

En tät velourmatta med härlig lyster. Ett intryck som ger rummet en lyxig känsla. Fungerar lika bra som måttanpassad under soffgruppen som heltäckande i sovrummet. 

Akvarell

Akvarell

Ett modernt textilgolv med hög kvalitet. Velourmattans garn har glans och lyster och när man går på den upplever man skiftningar i mattan. Luggen är tvistad och mycket mjuk, ett golv som är lätt att sköta. Rekommenderas i hemmiljö.

Komplett service inom heltäckningsmattor