Heltäckningsmattor Stockholm

Mattor för alla ytor och rum samt hjälp med inläggning

HELTÄCKNINGSMATTOR

HELTÄCKANDE MATTOR SAMT INLÄGGNINGSSERVICE

Vi har arbetat med heltäckningsmattor i över 35 år. I vårt sortiment hittar du över 1500 olika modeller och färger och vi har även möjlighet att specialbeställa efter dina önskemål. Vi arbetar med några av de största varumärkena i Europa och ser till att alla mattor som lämnar oss håller en jämn och hög kvalitet. Hör av dig till oss med önskemål om modell, färg samt total yta så återkommer vi med en offert så snabbt vi kan. Var även tydlig om du vill ha hjälp med inläggning av heltäckningsmattan eller inte.

Om du kommer in på vår butik i Haninge kan du själv gå genom över 200 rullar som vi har på lager samt drygt 1500 varuprover. Det finns självklart möjlighet att få med sig varuprover hem för att prova mattorna på plats innan du gör ditt val.

heltäckningsmattor

Vi hjälper dig att lägga in din heltäckningsmatta

Utöver att sälja själva mattan kan vi även erbjuda hjälp med inläggning på fria ytor samt i trappor. Många tycker att det verkar krångligt att lägga in en heltäckningsmatta på egen hand. Därför har vi tagit fram en tjänst där vi lägger in  mattan åt dig. Tjänsten är giltig för ROT-avdrag vilket gör att du får göra avdrag på upp till 30 procent av den totala arbetskostnaden. Hör av dig via kontaktformuläret med dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

 

 

Komplett service inom heltäckningsmattor!