Om oss

Välkommen

Stockholms Mattlangett AB är idag en av Stockholms främsta leverantörer av mattor. Företaget har varit aktivt i snart 30 år och vi har expanderat verksamheteten sakta men säkert under många år.

Vi säljer och skräddarsyr mattor till de flesta utrymmen: hem, kontor, båtar, husbilar och husvagnar samt utför ändringar och lagningar samt tvätt på alla typer av nya och begagnade mattor.

Under alla våra år i branschen har vi lärt oss att det viktigaste när det kommer till mattor är en hög kvalitet i kombination med stilrena och välsydda modeller. Trender kommer och går men kvaliteten består, och så länge kunderna vet att de kan lita på våra produkter märker vi att vår kundkrets och vårt nätverk växer stadigt.

Vi arbetar idag med en rad olika samarbetspartners som alla har samma höga krav på kvalitet. Oavsett om produkten kommer från oss eller om vi endast agerar återförsäljare kan du som vänder dig till oss lita på de mattor vi säljer. Vi arbetar med såväl svenska som internationella varumärken och har även möjlighet att skräddarsy lösningar för att passa dina behov.

Vi erbjuder våra produkter och tjänster till både privat- och företagskunder, ingen kund är för stor eller för liten för oss.

Så mycket mer än heltäckningsmattor!